Главная  »  Список статей  »  Новий проект від Ковальської - ЖК Паркова Вежа

 

НОВИЙ ПРОЕКТ ВІД «КОВАЛЬСЬКОЇ» - ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА»

 

 

ПБГ «Ковальська» презентує новий житловий комплекс стандарту комфорт-класу, початок продажу квартир у якому розпочато у березні 2014 року.

Дім - це місце, куди ми постійно прагнемо повернутися, де знаходимо спокій та затишок, мріємо, плануємо життя, відчуваємо комфорт і захищеність – це все поєднує в собі новий стандарт – КОМФОРТ-КЛАС!

Стандарт комфорт-клас вперше презентований на ринку України Промислово-будівельною групою «Ковальська», набув неабиякої популярності серед інвесторів, доказом чого стало їх бажання купувати квартири та мешкати у наших комплексах «Зелений острів» та «Зелений острів - 2».

 

Дмитро Плосконос, керівник відділу продажу нерухомості ПБГ «Ковальська»:

Запорукою такого підвищеного попиту на житло комфорт-класу стало не тільки використання якісних матеріалів власного виробництва, темпи будівництва в строки, але й наявність всіх переваг даного стандарту: вигідне розташування в парковій зоні, зручна інфраструктура, закрита власна територія, комфортні планування квартир, якісний сервіс. І звісно ж – оптимальне співвідношення - «ціна-якість». Хочу також відмітитивисокі темпи будівництва об’єктів. Наразі у ЖК «Зелений острів-2» збудовано три будинки, четвертий – будинок №3 – вже має 20 поверхів та стрімко наближається до завершення! Продажі не відстають від будівництва, на сьогодні складають більш ніж 75% квартир та об’єктів нежитлового фонду. На даний час усіжитловіприміщення в ЖК «Зелений острів» по вул. Сікорського, 1 продані, будинки заселені. Ми пропонуємо нашим інвесторам надійне інвестування та збереження своїх коштів у наступних об’єктах від ПБГ «Ковальська», а саме – ЖК «Паркова вежа».

  

ПБГ «Ковальська» презентує новий житловий комплекс стандарту комфорт-класу, початок продажу квартир у якому розпочато у березні 2014 року.

ПБГ «Ковальська», як один з найнадійніших забудовників столиці, активно зводить свій 22 ий житловий будинок, що отримав символічну назву – «Паркова вежа». І це не випадково, адже новий комплекс комфорт-класу за своєю архітектурою нагадує справжню вежу, яка покликана стати своїм мешканцям надійною фортецею.

ЖК «Паркова вежа» - це сучасний 27-поверховий комплекс на 362 квартири, що знаходиться у Подільському районі м. Києва по вул. Червонопільська, 2 г.

Вже зведено понад 10 поверхів, завершення будівництва та передача власникам під заселення заплановано на III квартал 2015 року.

Житловий комплекс «Паркова вежа» розташований на правому березі в одному з екологічних місць Києва, де вдало поєдналися зручна інфраструктура та мальовничий парк «Крістерова гірка».

Сусідство з парком – це прекрасна можливість у будь-яку пору року відпочити від буденних справ, насолодитися чистим повітрям та гармонією природи, або просто весело й цікаво провести час з рідними та друзями.

І, що важливо для батьків, – мешканці комплексу «Паркова вежа» можуть бути спокійні за здоров’я, розвиток та дозвілля своїх дітей. Адже для щасливого дитинства маленьких мешканців створені всі умови. Сучасний безпечний дитячий майданчик з ігровими комплексами, а також спортивний майданчик стануть улюбленими місцями для розваг та ігор дітей різного віку. Що ще потрібно!

Архітектурний ансамбль будівлі створює затишний внутрішній двір із пішохідними алеями і зеленими насадженнями. Майбутні мешканці-автовласники гідно оцінять наявність просторого дворівневого підземного паркінгу та гостьові автостоянки.

 

Варто окремо сказати про транспортну розв’язку, яка є доволі зручною і дає змогу за 20 хвилин автомобілем дістатися до центру міста, а також до приміського парку відпочинку або набережної Дніпра.

Поруч з комплексом знаходяться медичні заклади, супермаркети, розважальні центри, кафе, ресторани, фітнес-центр. Доречі, відділення банків з банкоматами та аптеки теж розташовані поблизу. Зручно, коли все, під рукою!

Розглянемо самі планування квартир, які дуже привабливі та заслуговують на особливу увагу. Адже на майбутніх власників очікують просторі 1-2-3-кімнатні квартири від 47 до 160 кв. м, є в наявності дворівневі апартаменти на 3 та 5 кімнат. Планувальні рішення квартир - кухні, холи, світлі затишні кімнати, великі лоджії та балкони - приємно вразять своєю функціональністю та просторістю.

 

«ЖК «Паркова вежа» - комфортний та сучасний будинок зі своєю неповторною атмосферою, що поєднує міське життя та гармонію природи»

 

Більш докладно читайте на сайті parkova-vezha.com.ua

Нажмите на миниатюру, чтобы посмотреть увеличенное изображение ...