Главная  »  Список новостей  »  Смачна презентація на Островського 40

«Смачна презентація»

Реалії сучасного життя безперечно та наполегливо ведуть до того, що концепція «житла без обличчя» вже давно не актуальна. Це, як ніхто, розуміє керівництво компанії-забудовника нового суперсучасного ЖК бізнес-класу «Островського, 40».

Проведення нестандартних та цікавих акцій для потенційних покупців вже стало традицією компанії «Реаліті». 20-го квітня, вже втретє, відбулась презентація житлового комплексу. Цього разу гості мали змогу скуштувати швейцарське фондю  (розтоплений шоколад або сир який вживають з різними варіаціями фруктів та овочів, а також хлібцями). Для покупців квартир ці акції мають велике значення — вони можуть під час цих зустрічей безпосередньо спостерігати технологічні стадії процесу, контролювати строки, вносити пропозиції — і все це у невимушеній атмосфері вільного спілкування та смачного фуршету.

«Островського 40» — це проект бізнес-класу. Крім сучасних комфортних квартир у найближчому майбутньому тут буде завершено будівництво спортивного майданчику, розміщено підземний паркінг, а також різноманітна власна інфраструктура на базі будинку. Поруч з комплексом є практично все, починаючи зі спортивних та оздоровчих центрів, закінчуючи медичними та освітніми закладами. На сьогодні реалізовано близько 70 відсотків квартир, тому приводом для презентації було не лише заохочення нових покупців, а створення наступної сходинки для людей, які вже придбали квартири, адже після частування гості мали змогу потрапити на будівництво, побачити оздоблені квартири, отримати необхідну інформацію на місці.

Власник  вперше бачить свою квартиру не на папері, у вигляді схеми, а вживу. Саме тут у пригоді і стало шоколадне фондю. Як відомо, шоколад викликає позитивні ємоції, а що ще потрібно для сімейного огляду та фантазування, щодо майбутньої оселі!

Ілюстрований репортаж з міста подіі, детальну інформацію про комплекс «Островського 40», майбутні заходи та акціі Ви зможете побачити в Інтернеті, наш сайт - www.ostrovskogo40.com.ua.

Нажмите на миниатюру, чтобы посмотреть увеличенное изображение ...